BEMUTATKOZÓ

Kedves utazni vágyó(k)! Tisztelt Utazásszervezők!

Üdvözöljük Önöket honlapunkon!

 

Cégünk közel harminc éve szereplője a magyar személyszállítási piacnak!  Szolgáltatásunkat a magánvállalkozói szférában szinte az elsők között jegyeztettük. Büszkék vagyunk arra, hogy három évtizedes tevékenységünk során biztos hírnévre tettünk szert a nemzetközi-, és belföldi személyszállítási piacon.

Nívós szolgáltatásunknak és biztonságos, balesetmentes közlekedésünknek köszönhetően a magyarországi és külföldi utazási irodák kiemelt személyszállítói vagyunk!

Személyszállítási tevékenységünk során megrendelőinket eljuttattuk Európa összes országába, de jártunk Iránban is, mely megkülönböztetett megbízást jelentett számunkra.

Legyen szüksége bármilyen méretű autóra, vagy autóbuszra, nálunk biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt.

Gépjárműparkunkkal  8-80 főig  minden megbízást tudunk vállalni, akár baráti társaságoknak, vagy több emeletes autóbuszunk bevonásával  több száz, akár 890 fős cégnek  is!

Autóbuszaink a legmagasabb komfortfokozatú, színvonalú és felszereltségű járművek, ezért maximálisan megfelelnek az Európai Uniós elvárásoknak, és nem utolsó sorban a legszigorúbb nemzetközi utaztatási feltételeknek is.

Folyamatosan figyeljük a piaci elvárásokat, ezért a kényelmes, biztonságos, és színvonalas utazás érdekében buszparkunkat az elvártnál sokkal korábban fiatalítjuk.

Munkatársaink, gépkocsivezetőink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a velünk utazók megelégedve, jó hangulatban töltsék el az utazásra fordított szabadidejüket, és megelégedve emlékezzenek ránk, mely elengedhetetlen feltétele annak, hogy a későbbiekben is ügyfeleink maradjanak.