Munkásjárat, dolgozószállítási szolgáltatás

Összejönni – jó kezdés
Együtt maradni – haladás
Együtt is dolgozni – siker

Minden vállalat működését, teljesítményét és hatékonyságát nagyban befolyásolja az alkalmazottak munkába járásának módja.

Ezt felismerve, személyszállítási tevékenységünk mellett, cégünk másik fő profiljává tettük  a munkásszállítás, dolgozói járatok / munkásjáratok szervezését és lebonyolítása.

Nagyobb cégek és vállalatok számára gazdaságosabb, ha a több műszakban dolgozó munkavállalók szállítását az otthonuk és a munkahelyük között, munkásjáratokkal oldják meg, hiszen

✔ nem minden esetben biztosított a tömegközlekedés,
✔ a dolgozók nem mindegyike rendelkezik saját gépjárművel,
✔ sokba kerülne az utazási költségtérítés.

Ennek megoldására közel 15 éve állunk rendelkezésére a minket megkereső kisebb-nagyobb vállalatoknak. Kézenfekvő megoldást jelent, ha cégünkre bízzák a munkásjáratok lebonyolítását, mert:  

✔ csoportosan tudjuk a műszak dolgozóit munkahelyükre  szállítani,
✔ időben megkezdhetik a munkát, nincs késés,
✔ költséghatékonyabb, mint az utazás egyéni finanszírozása.

A munkavállalókat körfuvarban tudjuk felvenni: egy adott útvonalon több gyűjtőhelyen, vagy az otthonához közel eső megállóhelyen biztosítjuk a fel-, és leszállást.

Munkásjáratokat kisbuszokkal és 40-80 fős autóbuszainkkal tudjuk vállalni. 

Lehetőség van arra is, hogy kisebb cégeknek közös buszjáratokat indítunk, teljes szervezéssel, az utazók létszáma szerinti elszámolással, mégis a különjáratok minden előnyével. Felkészült és rugalmas munkatársaink megrendelőink igényeit maximálisan szem előtt tartva állnak rendelkezésre!

Amennyiben felkeltette dolgozói járat szolgáltatásunk az érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot   elérhetőségeinken,  vagy az alábbi űrlap segítségével kérjen ajánlatot online! Ajánlatkérésekre általában 24 órán belül válaszolunk.